Vet Hospital Tirana

Të gjitha shërbimet spitalore, grafi dixhitale, anestezi me gas.
Hoteli më i rehatshëm i qenve dhe maceve, parukeri dhe petshop... #VetHospitalTirana 24orë!

Doni më shumë informacion?

Telefon : (+355) 67 239 1111
Email : info@vethospitaltirana.com